Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Wil je weten wat de VKA doet en jou te bieden heeft? Kom naar de kennismakingsavond op 21 april a.s.

Deel dit bericht


Wil je meer weten over de VKA? Kom dan vrijblijvend naar de kennismakingsavond op 21 april a.s. We willen deze avond graag delen waar onze vereniging zich mee bezig houdt, welke richting de VKA samen met leden en partners op wil, hoe de VKA inspeelt op actuele thema’s  met projecten en pilots en daarnaast vertellen we je graag over ons leerprogramma. Aanmelden graag uiterlijk voor 10 april.

Graag nodigen we je uit om donderdagavond 21 april deel te nemen aan de VKA-kennismakingsavond.

Aanmelden graag uiterlijk voor 10 april via achterhoek@vruchtbarekringloop.nlDeze avond is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging; Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers.
We willen deze avond graag met je delen waar onze vereniging zich mee bezig houdt en welke richting we samen op willen de komende jaren, hoe we inspelen op actuele thema’s door middel van projecten/pilots en daarnaast vertellen we je graag over ons leerprogramma die we leden jaarrond aanbieden.


Een onderdeel uit het leerprogramma zijn de studiegroepbijeenkomsten, hierover zal Zwier van der Vegte als studiegroepbegeleider deze avond meer vertellen en zal hij een deel van een studiegroepbijeenkomst erbij pakken en interactief met jullie aan de slag gaan.

Graag tot dan!