Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Voorstellen: Astrid Vossers

Deel dit bericht

Graag stel ik mij via deze weg voor, ik ben Astrid Vossers en sinds 2 maart werkzaam als officemanager bij VKA/De Marke. Ik ben 47 jaar en woon samen met mijn man Ben en onze twee kinderen, Luuk (19) en Esmée (17) in Mariënvelde, waar ik geboren en getogen ben.

De afgelopen 20 jaar heb met veel plezier bij Flynth adviseurs en accountants gewerkt als directiesecretaresse/eventmanager. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het ondersteunen, structureren, administreren, plannen en organiseren van bijeenkomsten, beurzen, excursies, etc. Ik ben namelijk op mijn best als ik mag organiseren, ontzorgen en mag meedenken. In deze nieuwe functie is mijn doel om het maximale uit mezelf te halen en mijn steentje bij te dragen aan de groei van de Coöperatie De Marke & Vereniging Vruchtbare Kringloop Achterhoek, daar waar de boer centraal staat. Samen met Zwier van der Vegte en Fleur Brinke ga ik deze uitdaging graag aan.

Voor wat mijn vrijetijdsbesteding: volleybal, aerobics, puzzelen, spannende thrillers lezen en erop uit met mijn gezin of afspreken met vriendinnen, daar vind ik echt mijn ontspanning in.
Ik hoop op een mooie toekomst bij de VKA/De Marke. Ik heb er zin in!

Voor Vereniging Vruchtbare Achterhoek en Liemers ben ik te bereiken via: achterhoek@vruchtbarekringloop.nl