Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

VKA verwelkomt nieuwe studiegroepbegeleiders

Deel dit bericht


De eerste VKA-studiegroepbijeenkomsten zijn, op één na, afgerond. Het optimaliseren van het rantsoen op eigen bedrijf stond hierbij centraal. De VKA is verheugd om vijf nieuwe studiegroepbegeleiders te mogen verwelkomen. Eén van hen, Lars Eringfeld van Flynth, licht zijn motivatie als studiegroepbegeleider toe.‘Mijn naam is Lars Eringfeld, ik ben 25 jaar en bedrijfsadviseur bij Flynth adviseurs en accountants.
Vanuit deze rol mag ik ondernemers verder helpen de volgende stap te zetten. Een onderdeel daarvan is dat ik ondernemers op weg help om van elkaar te leren door middel van studiegroepen. De VKA is hier een mooi platform voor.
Ondanks de tegenwind die we vanuit Den Haag ervaren merk ik tijdens de studiegroepbijeenkomsten van de VKA nog steeds de wil en de drive om de bedrijfsvoering te verbeteren en door te gaan met ondernemen.’De andere nieuwe studiegroep-begeleiders zijn:

  • Dennis Storkhorst van Groeikracht
  • Rick Willemsen van Groeikracht
  • Gert van Maanen van VIB Consulting
  • Marco Hol van ForFarmers
  • Henry Menink van De Marke/WUR

De VKA wenst hen, samen met de andere studiegroepbegeleiders Zwier van der Vegte, Sjoerd Roelofs, Harm Rijneveld, Joop Rensen en Igor Hoogakker, veel succes!