Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

VKA kennismakingsbijeenkomst

VKA kennismakingsbijeenkomst

Datum: dinsdagavond 23 mei
Tijdstip: inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Locatie: Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1 in Laren (Gld.)

Ben je melkveehouder in Oost-Nederland en benieuwd wat de vereniging Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers (VKA) is en doet? En wil je weten wat een eventueel lidmaatschap jouw bedrijf te bieden heeft? Graag nodigen we je uit om vrijblijvend kennis te maken met de VKA. Op dinsdagavond 23 mei houden we in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren een bijeenkomst.

Bestuurslid Manon Tankink van de VKA gaat in op waar de vereniging zich mee bezig houdt en hoe we inspelen op actuele thema’s door middel van projecten en pilots. Ook vertellen we je graag over ons leerprogramma.

Henry Mentink, studiegroepbegeleider bij de VKA, houdt een presentatie over de invloed van methaan en CO2 op jouw bedrijf. Hoe zie je dat terug in de KLW en hoe kun je bijsturen?

Ja, ik meld me graag aan voor de VKA kennismakingsbijeenkomst van de vereniging Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers (VKA)

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om en wordt uw privacy gewaarborgd. Dat leest u ook terug in onze privacyvoorwaarden.