Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Strategische Advies Raad met gouden partners van VK-Oost

Deel dit bericht

Afgevaardigden van de gouden partners van VK-Oost en het VK-Oost-bestuur komen twee keer per jaar samen. Deze Strategische Adviesraad (SAR) reflecteert op het functioneren van het bestuur, de koers en ontwikkeling van de vereniging, het realiseren van ambities en doelstellingen en de relevantie voor samenleving en markt van de activiteiten van de vereniging. Lees hier meer over de SAR die plaats vond op 31 oktober.

Onder leiding van Carel de Vries is er uitgebreid gesproken over het onderwerp ‘gezamenlijk vooruit’ als vereniging, in (toekomstige) projecten en in de communicatie.

Dennis Klein Koerkamp van Eurofins Agro lichtte toe hoe het gezamenlijke persbericht van VK-Oost en Eurofins tot stand kwam en landelijk is opgepakt.
Ook Nieuwe Oogst besteedde afgelopen week opnieuw aandacht aan dit onderwerp en schreef een artikel met input van data-specialist Jur Eekelder van VK-Oost, Bob Fabri van Eurofins Agro en met VK-Oost-lid Robbert Haijtink. Hierover later meer.

Tijdens de SAR volgde een goede discussie en werden afspraken gemaakt. De gezamenlijk conclusie is dat resultaten die zijn behaald, maar ook de beweging die VK-Oost leden laten zien in (toekomstige) projecten en/of in het leerprogramma belangrijk zijn en blijven om op een goede en proactieve manier uit te dragen.