Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

VKA-themabijeenkomsten in beeld (1)

Deel dit bericht

Om een indruk van de themabijeenkomsten heeft VKA over iedere bijeenkomst een video gemaakt met een deelnemende melkveehouder en een betrokken expert. De video’s geven een interessant inkijkje in wat onderwerpen van gesprek zijn tijdens de bijeenkomst, wat de ervaringen van deelnemers zijn en welke inbreng de specialist heeft.

‘Kansen in de bodem voor een optimale ruwvoerproductie’

‘Kansen in de bodem voor een optimale ruwvoerproductie’ is één van de vier VKA-themabijeenkomsten in het seizoen 2020 – 2021 waaraan leden (nu digitaal) deel kunnen nemen.
De eerste video uit de serie van vier is opgenomen op het bedrijf van deelnemer Guido Hilhorst, melkveehouder in Hummelo. Hij vertelt over zijn ervaringen en praktische toepassingen die hij heeft opgedaan. Ook komt Gerard Abbink van Groeikracht BV als expert aan het woord over zijn inbreng tijdens de themabijeenkomst. Bekijk hieronder de video:

Guido Hilhorst


Ook van de andere 3 themabijeenkomsten zijn video’s gemaakt waarbij ervaring en kennis van een boer en expert aan bod komen. Deze delen we de komende tijd in de Praktijkflits en op de website www.vruchtbarekringloopachterhoek.nl