Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Nieuwe VKA-manager Anneloes Fleerkate stelt zich voor

Deel dit bericht


Met ingang van 1 september is Anneloes Fleerkate uit Laren de nieuwe manager van de VKA. We wensen Anneloes veel succes en werkplezier! Graag stelt ze zich kort aan u voor. 
Via deze weg wil ik mij graag voorstellen, mijn naam is Anneloes Fleerkate en ik ben woonachtig op ons melkveebedrijf in het Gelderse Laren met mijn partner en onze twee kinderen.

Anneloes Fleerkate.

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde & Agribusiness ben ik gestart in de accountancy en heb ik mij in deze baan ontwikkeld tot agrarisch bedrijfsadviseur. Tot voor kort bracht ik daarom ook mijn werkdagen zoveel mogelijk door bij (voornamelijk) melkveehouders aan de keukentafel.

De afgelopen jaren heb ik dit werk met veel plezier mogen doen. Toch bracht de vacature van manager bij de Vruchtbare Kringloop Achterhoek mij dusdanig aan het twijfelen dat ik besloot om het over een andere boeg te gooien. En zo startte ik op 1 september in deze functie.

Niet alleen persoonlijk wil ik mij constant ontwikkelen, maar het is ook wat er wordt gevraagd van de sector en jullie als agrarisch ondernemers. Er komt veel op ons af en daarom hoop ik vanuit hier mijn steentje bij te kunnen dragen aan een deel van de uitdagingen die op onze sector af komen.