Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Nieuw vanaf half februari: VKA-journaals

Deel dit bericht


Journaals over de VKA-thema-bijeenkomsten met nieuws, resultaten, experts aan het woord én reportages op locaties: de vier VKA-journaals  die vanaf half februari op het VKA-YouTube-kanaal staan en gedeeld worden in de WhatsAppgroepen van de VKA-studiegroepen, mag u niet missen!

Zoals u onlangs heeft kunnen lezen, heeft de VKA besloten de tweede themabijeenkomst, die in januari of februari gepland stond, te vervangen door een leuk en interactief alternatief : vier VKA-journaals. De journaals hebben net als de eerste vier thema-bijeenkomsten de volgende thema’s:

  • Verbeter je waterbeschikbaarheid
  • Integrale aanpak stikstof en methaan
  • De economie van de efficiëntie
  • Natuurinclusieve landbouw

Thema-experts komen aan het woord, VKA-leden delen hun ervaringen en praktische tips en u als kijkers krijgt een kijkje achter de schermen op bedrijven waar er thema-gerelateerde resultaten zijn geboekt.

Op YouTube en in WhatsApp-groepen

De VKA-journaals duren ongeveer een kwartier en zijn vanaf half februari op YouTube (terug) te kijken en worden gedeeld in de WhatsApp-groepen van de VKA-studiegroepen. Houd uw app in de gaten.
Mocht u geen deel uit maken van een VKA-studiegroep, ga dan naar het YouTube-kanaal van de VKA om de VKA-journaals te bekijken.