Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

NIEUW: Podcasts van VK-Oost: in gesprek met boeren, voor boeren

Deel dit bericht

In gesprek met boeren, voor boeren: VK-Oost heeft een eigen podcast-serie! Podcastmaker Christel van Raaij gaat langs bij VK-Oost-boeren om te praten over hun ondernemerskeuzes, innovaties en drijfveren. Vind jij het net als je collega’s interessant om een kijkje in de keuken te nemen bij collega-boeren? In deze podcasts krijg je in twintig minuten inzicht in verschillende bedrijven van VK-Oost-leden, hun manier van ondernemen en waar ze als boer enthousiast van worden. Het handige is dat je de korte podcast-afleveringen afzonderlijk kunt beluisteren via je telefoon, via je laptop of pc én op een moment waarop het jou past: in de trekker, tijdens het melken of op een ander moment.

De eerste drie podcasts staan inmiddels op Spotify.
Christel van Raaij ging langs bij melkveehouders Henk Mateman in Vragender, bij Emiel Stam in Spijk en bij Albert Esselink in Barchem.

De podcasts zijn afzonderlijk van elkaar te beluisteren. Jij kiest dus zelf naar welk ondernemersverhaal je wilt luisteren en wanneer.

Vragen of opmerkingen over deze podcast? Laat dan een reactie achter.
Heb je een tip voor een VK-Oost-ondernemer die ook in deze serie thuishoort? Laat het ons weten via info@vruchtbarekringloopoost.nl