Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Lever je KringloopWijzer op tijd in

Deel dit bericht

VK-Oost hecht veel waarde aan het goed en correct invullen van de KringloopWijzer (KLW). In de studiegroepen worden aan de hand van analyses de KLW-resultaten vergeleken met VK-Oost-gemiddelden en met resultaten van collega-boeren in de studiegroep. Hierdoor krijgen deelnemers inzicht in hun bedrijfsvoering en leren ze van elkaar. Lever je KLW daarom op tijd in bij je Anne Groot Zevert! Leden hebben hierover een mail ontvangen.

Aan de hand van de KLW-cijfers wordt de studiegroepbijeenkomst van maart ingegeven door de actualiteit en bedrijfseigen cijfers uit de KringloopWijzer 2023. Leden onderzoeken gezamenlijk of de keuzes die zij op het eigen bedrijf hebben gemaakt in 2023 ook effect hebben op de eigen cijfers. En waar zet je in 2024 op in? Om dat goed te kunnen doen is een goede analyse en verwerking van de gegevens nodig.

Lever je KLW op tijd in!

Om de analyse goed te kunnen maken, is het van belang dat je je KLW op tijd aanlevert bij Anne Groot Zevert.  Ze mailt deelnemers met voor jullie groep relevante instructies en data. Het is dus mogelijk dat voor jouw groep de KLW uiterlijk midden februari al ingeleverd dient te zijn. Ga er vast mee aan de slag! Heb jij de gegevens voor het invullen van de KringloopWijzer al paraat?

Kortom: het is ieders eigen verantwoordelijkheid om de KLW op tijd in te leveren zodat we representatieve en goed onderbouwde analyses kunnen maken waar we binnen VK-Oost samen van kunnen leren.

Handige links

Kijk hier voor handige instructies voor het aanleveren van de KLW:

https://www.mijnkringloopwijzer.nl/media/rg4lvg5e/factsheetwijzigingenklw-2023.pdfOp deze website vind je handige tips, actualiteiten en nadere informatie over de KLW.