Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Henri Holster (tijdelijk) nieuwe manager VKA

Deel dit bericht

Zwangerschapsverlof

In verband met de zwangerschapsverlof van Fleur Brinke, manager VKA, zal Henri Holster vanaf heden tot 1 juli a.s. de werkzaamheden van Fleur overnemen.

Even voorstellen

Dag gewaardeerde lezer van de Praktijkflits,

Ik ben Henri Holster en stel me graag voor als de (tijdelijk) nieuwe manager van VKA. Geboren in 1964 (57 jaren jong dus) als boerenzoon uit de Noordoostpolder ben ik werkzaam geweest in het agrarisch kennissysteem. DLV, ATC (ICT en standaardisatie), Praktijkonderzoek zijn mijn werkomgevingen geweest. Mijn thuisbasis is nu Wageningen Livestock Research en daar actief bij tal van duurzaamheidsthema’s.

Daarnaast ben ik zelf nog actief als ondernemer en bestuurder in mijn eigen woonomgeving (Lienden, Betuwe) waar ik me met ‘De Fruitmotor’ coöperatief bezig houd met circulaire economie, kringloop- en natuurinclusieve landbouw. Genoeg affiniteit en voeding dus om me ook vol enthousiasme dienstbaar te maken aan de Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers. Ik zie in de VKA een bruisende vereniging met een heel enthousiast en ambitievol bestuur en een heel actief netwerk. Voor mij een mooi voorbeeld voor vele andere regio’s, waar ik graag van wil leren en op deze manier ook aan kan bijdragen. De vereniging is nog jong en er is veel te doen.

In de werkorganisatie blijft Astrid Vossers aanspreekpunt voor de leden en uitvoerend werk. Fleur wens ik veel blijdschap en geluk de komende tijd en tegen u allen zeg ik “op een vruchtbare samenwerking, blijf gezond .. drink een glas melk en eet een appel ;-)”

Henri Holster henri.holster@wur.nl