Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Even voorstellen: Mariska Hulshof-Ruiterkamp

Deel dit bericht

Mariska Hulshof-Ruiterkamp is een nieuw gezicht bij VKA en De Marke. Sinds 1 juni houdt ze zich onder andere bezig met de projectadministratie. Graag stelt ze zich kort even voor.

Hallo allemaal, via deze weg wil ik mijzelf graag even voorstellen.

Ik ben Mariska Hulshof-Ruiterkamp en sinds 1 juni ben ik werkzaam bij de VKA en de Marke voor de projectadministratie. Ik ben 36 jaar en woon in het mooie buitengebied van Ruurlo. Daar woon ik samen met mijn man Sebastian en mijn 2 kinderen, Belle (6) en Nora (4).

Nadat ik mijn Mavo-diploma in Doetinchem op het Ulenhoff College had afgerond, wist ik niet goed wat ik wilde worden. Ik ben toen van start gegaan met de kappers-opleiding. Daarna heb ik ongeveer tien jaar in het kappersvak gewerkt. Omdat ik hier niet meer genoeg voldoening uit haalde, wilde ik graag een hele andere kant op. Ik ben toen voor mijzelf twee cursussen gaan volgen (Basis Kennis Boekhouden en Praktijk Diploma Boekhouden). Ik heb vervolgens acht jaar met veel plezier op de debiteurenafdeling van Koninklijke Oosterberg B.V., een grote elektrotechnische groothandel, gewerkt. Toen het bedrijf besloot te verhuizen van Zutphen naar Apeldoorn, werd voor mij de reisafstand helaas te groot om dit te combineren met thuis. Ik ging op zoek naar een andere baaan en dit bleek achteraf een geluk bij een ongeluk, want inmiddels heb ik hier alweer bijna mijn eerste maand achter de rug!

Ik heb erg veel zin om onderdeel te zijn van VKA en De Marke en mijn steentje te kunnen bijdragen. De gemoedelijke sfeer en mentaliteit passen precies bij mij. Ik houd van aanpakken en ben een echt gezelligheids-mens. Volgens mij gaat mij dat samen met de VKA en de Marke ver brengen.