Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Even voorstellen: Anne Groot Zevert

Deel dit bericht

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Anne Groot Zevert, 35 lentes jong en ik woon samen met Edwin en onze twee dochters, Ize en Fleur, in ons geboortedorp Beltrum.

Sinds 8 juli ben ik werkzaam voor de mooie vereniging Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers. Ik houd me onder andere bezig met secretariële en coördinerende werkzaamheden.
Een invulling van een lange zoektocht in de sector waar mijn hart ligt. Even terug in de tijd…
In 2006 heb ik de 4-jarige opleiding veehouderij aan het toenmalig AOC Oost in Doetinchem afgerond. Een erg mooie tijd daar gehad, gemoedelijk maar ook zeker veel geleerd (gelukkig maar).
Als klein kind had ik maar één wens; op een boerderij wonen. Helaas is deze vooralsnog niet in vervulling gegaan maar de roots waren gelegd. Thuis groeide ik op tussen de veewagens en handelaren, op het veetransportbedrijf Groot Zevert.


Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest op varkens- en melkveehouderijen en tevens 6 jaar als agrarische assistent-accountant bij Flynth heb ik een zijstap gemaakt en mijn eigen onderneming Happy Workwear opgericht waarmee ik geurwerende overalls heb bedacht en ontwikkeld. Die worden nu verkocht via mijn webshop en agrarische resellers in Nederland, Duitsland en België.
Maar het bloed blijft altijd nog stromen waar het niet gaan kan; ik wil me blijven verbinden met het platteland, met agrariërs en bijdrage leveren aan onze innovatieve sector. Dan hoef je niet lang na te denken als je wordt gevraagd om voor de VKA te gaan werken. Een prachtige vereniging die sowieso voor onze sector veel betekent. Een vereniging met kennis, waar er geleerd wordt van elkaar en iedere dag gewerkt wordt aan een nog mooiere sector. Daar zet ik mij graag voor in!

Anne neemt de taken van Astrid Vossers over. Astrid heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij de gemeente Bronckhorst. We wensen Astrid veel succes met haar nieuwe uitdaging en bedanken haar voor haar enorme inzet voor de VKA!