Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Een nieuw gezicht bij de VKA: Linda Krukerink

Deel dit bericht


Mijn naam is Linda Krukerink, 40 jaar, getrouwd en moeder van Tristan (11), Rutger (9) en Marit (6). Samen met mijn man Gerbert zit ik in maatschap van ons melkveebedrijf in Geesteren gld. Ons bedrijf neemt al vanaf het begin deel aan de VKA. Sinds 7 maart ben ik werkzaam voor de VKA. Ik houd me bezig met de projectadministratie en andere financiële taken.


Na mijn opleiding HEAO accountancy heb ik ervaring opgedaan bij twee accountantskantoren. Daar heb ik met plezier gewerkt, maar ik kwam er achter dat mijn passie meer ligt bij de functie van de persoon aan de andere kant van de tafel. Het voeren en verbeteren van de financiële administratie van een bedrijf.

Met veel plezier en enthousiasme heb ik me bijna 7 jaar lang ingezet bij Schouwburg Lochem. Wegens gezinsuitbreiding ben ik bij Schouwburg Lochem gestopt en heb ik een nieuwe passie ontdekt, namelijk masseren. Dit heeft geresulteerd in mijn eigen massagepraktijk aan huis. In mijn praktijk leg ik letterlijk de vinger op de zere plek, iets wat ik figuurlijk doe bij de financiële gezondheid van een bedrijf. Nu de kinderen groter zijn, heb ik weer zin in een nieuwe uitdaging in de financiën. En die heb ik gevonden bij de VKA!