Vruchtbare kringloop, bodem voor de toekomst!

Loeren bij de Boeren 2023: Welke 10 bedrijven openen hun deuren?

Tijdens de 3e editie van Loeren bij de Boeren, op 15 september aanstaande, openen wederom 10 VKA-leden de deuren van hun bedrijf en verzorgen een excursie voor VKA-studiegroepen en andere geïnteresseerden.

Ieder bedrijf heeft een eigen thema dat is afgeleid van de vier VKA-kringlopen: verbeteren van de ecologie, verbeteren van het rendement, vernieuwend ondernemen of verbinden met de maatschappij. Lees hieronder welke tien VKA-bedrijven hun deuren openen.

De VKA deelt leden en andere geïnteresseerden in bij twee van deze tien bedrijven. Het eerste bedrijfsbezoek met excursie is ‘s ochtends (aanvang 10.00 uur), op het tweede themabedrijf is een lunch en volgt de tweede excursie. VKA-leden bezoeken de twee bedrijven samen met hun VKA-studiegroep.

Iedere deelnemer aan Loeren bij de Boeren wordt in ieder geval ingedeeld bij een themabedrijf die een excursie verzorgt in het kader van het thema verbeteren van de ecologie.

Let op: aanmelden is verplicht en kan tot en met 8 september.

Leden kunnen zich aanmelden in de WhatsApp-groep van hun VKA-studiegroep of rechtstreeks bij Anne Groot Zevert via tel. 06 83 79 10 94.

Niet-leden kunnen zich via deze link aanmelden, of via onderstaande button

De 10 bedrijven:

Thema verbeteren van de ecologie

Thema verbeteren van het rendement

Thema vernieuwend ondernemen

Thema verbinding met de maatschappij

De 10 bedrijven op de landkaart